Hoe je smartphone optimaal beschermen op een concert

Je hebt er maandenlang naar uitgekeken: het grootste openluchtconcert van je favoriete band bij jou in de buurt. Al dagen houd je het weerbericht in het oog, want je hoopt op mooi weer. Helaas… de weergoden zijn je favoriete band niet goed gezind: er wordt behoorlijk slecht weer voorspeld en de weerman spreekt over aanhoudende buien.

Bescherming tegen slechte weersomstandigheden

Je hebt nog snel een waterdichte jas en gummilaarzen gekocht en alles wat je wilt meenemen in je rugzak heb je netjes ingepakt in plastic. Je bent echter ook van plan om met je smartphone flink wat foto’s te nemen om op je Facebook- en Instagrampagina te plaatsen, of je wil zelfs je vrienden laten meegenieten door live te gaan. Je smartphone in plastic verpakken en in je rugzak laten zitten is geen optie. Je zult deze net zoals je andere spullen optimaal moeten beschermen tegen hevige regenbuien.

Oplossingen voor je smartphone

Je hebt op het internet wat gesurft om de ideale oplossing te vinden om je smartphone te beschermen en je bent terechtgekomen op Holdit, een webwinkel die veel verschillende oplossingen biedt om je smartphone ook op een natte dag veilig te kunnen gebruiken.

Bij Holdit vind je een uitgebreid assortiment klassieke screenprotectors zodat de voorkant van je smartphone optimaal beschermd blijft. Maar er is meer: bij Holdit vind je ook screenprotectors van gehard glas die perfect op je cameralens passen, zodat er geen druppel regen in de camera terechtkomt en deze altijd de perfecte foto’s of video’s maakt . Met een aanvullend siliconen hoesje of een wallet case bescherm je je smartphone nog beter.

Holdit verbindt er zich toe bestellingen te leveren binnen 3 tot 5 werkdagen. Ruim de tijd dus om je voor te bereiden op alle mogelijke weersomstandigheden tijdens het concert van je favoriete band.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *